HTML

Wien

reklám

Friss topikok

Linkblog

Meghívjuk Önöket korcsolyázni! A bécsi jég álomvilága...

2009.01.29. 16:39 theprett

Január 23. és március 8. között óriási jégpályává válik a Városháza előtti tér, ahol kedvére csúszkálhat minden korosztály.
 

A bécsi Városháza kivilágított homlokzata meseszerű háttért nyújt ehhez a téli mulatsághoz. Összesen 4200 négyzetméternyi jég várja a korcsolyázás szerelmeseit. Naponta 9-től 23 óráig a 80-as és a 90-es évek diszkó slágereire és keringődallamokra lejthetnek a korisok. Rendkívüli attrakció: egy 350 méter hosszú romantikus jégösvény a Rathausparkon keresztül, amelyet különleges megvilágítás tesz álomszerűvé.

Négy pályán hódolhatnak szenvedélyüknek a jégtekések. Tucatnyi stand kínál a világ minden részéről származó pikánsabb ízű vagy édes finomságokat, gőzölgő puncsot és izgalmas koktélokat. Korcsolyakölcsönzés a helyszínen lehetséges.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wien24per7.blog.hu/api/trackback/id/tr47910511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása