HTML

Wien

reklám

Friss topikok

Linkblog

Bruce Springsteen koncert Bécsben

2009.02.23. 17:42 theprett

2009. július elején Bruce Springsteen európai koncertkörútra indul, mely során többek között Norvégiát, Franciaországot, Svédországot, Németországot és Hollandiát is érinti. Hazánkhoz legközelebb Bécsben lép majd fel július 5-én, így egy kis utazással a magyar rajongók is élőben hallhatják a zenész legújabb dalait, és nosztalgiázhatnak a régi slágerekkel.

A New Jersey-i születésű énekes Elvis Presley zenéjének hatására ragadott gitárt 13 éves korában, és immár 40 éve a rockzenei élet elismert résztvevője. Dalírói, énekesi és zenészi tevékenységét először 1984-ben jutalmazták Grammy-díjjal, azóta ez 18 alkalommal ismétlődött, az idei díjkiosztón a legjobb rock dal szerzőjének járó elismerést vehette át a "Girls in their summer clothes" című szám kapcsán. Többször bizonyította, hogy filmzenék elkészítése is nyugodt szívvel rábízható, a Philadelphia - Az érinthetetlen című Tom Hanks mozihoz máig emlékezetes Oscar-díjas aláfestő zenét készített anno, és az idén bemutatásra kerülő, Mickey Rourke főszereplésével készült A pankrátor című filmben is Springsteen zenéje csendül fel, amelyért máris bezsebelt egy Golden Globe-díjat. Ez a szám is szerepel az énekes legújabb, "Working on a dream" című albumán, amely csupán néhány hete, január 27-én látott napvilágot, így a rajta található 13 dal igazi friss csemege a rajongóknak, és minden bizonnyal felkerül közülük néhány a bécsi koncert repertoárjára is.

A július első vasárnapján megrendezésre kerülő fellépés 19:30-kor kezdődik Ausztria legnagyobb futballstadionjában, az Ernst Happel Stadium-ban. A koncertre Bruce Springsteen és az E Street Band Frankfurtból érkezik majd a városba. A belépők árai 97 Eurótól kezdődnek, és több internetes jegyárusító portálon elérhetőek.
 

Bruce Springsteen Magic 01 by nachocorreanet.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wien24per7.blog.hu/api/trackback/id/tr16961168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása